Informatiesystemen

Zoekt u een oplossing voor het beheren van gegevens? Dan bent u bij Deep Blue aan het juiste adres. Wij bieden een scala aan oplossingen voor het creëren van een systeem voor registratie en beheer van uw data.

data beheer

Wij zijn officieel partner van Relatics, een platform waarmee snel en flexibel een datamodel en bijbehorende schermen kunnen worden geconfigureerd om zo een webbased oplossing voor beheer van data te bieden. Gebruik van een dergelijk framework biedt voordelen maar ook beperkingen. Als alternatief kunnen we in Java, .Net of PHP systemen volledig volgens uw wensen op maat bouwen. Dat gebeurt door onze hoog opgeleide ontwikkelaars in Oost-Europa, om de kosten te beperken.

Meer over Relatics en onze aanvullende modules voor Relatics is hier te lezen.

We zien vaak dat gegevens intern worden vastgelegd in Excel sheets. Logisch, want Excel biedt een laagdrempelige manier om data vast te leggen zonder dat veel technische kennis nodig is. Bij toenemend gebruik zult u constateren dat Excel beperkingen heeft op het gebied van beveiliging, updates, controles en gebruikersbeheer. Neem dan eens contact met ons op, om de mogelijkheden van een maatwerkoplossing te bespreken.